smalle-banner-3.jpg

Over Mach10 Communicatie

Mach10 Communicatie is een initiatief van Marc Reinhardt. Met ruim 10 jaar ervaring in het communicatievak onder meer als communicatieadviseur, kwam ik op een punt dat ik vond dat het 'anders moest'. In een periode van relatieve rust heb ik mij gericht op mijn prachtige nieuwe gezin met twee nog mooiere jongetjes. Daarnaast heb ik de SRM opleiding Senior Communicatieadviseur (beroepsniveau-C) succesvol afgerond en tevens Mach10 Communicatie bedacht en opgezet.

Het idee om zelf een communicatieadviesbureau op te zetten, leefde al langer. Enerzijds met de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden als drijvende kracht en de wens om zelf de koers van de onderneming te kunnen bepalen. Anderzijds omdat ik op deze manier beter in contact kom met mensen en ondernemingen die specifiek gebruik willen maken van de kennis en ervaring van een communicatieadviseur. Een belangrijk aspect voor mij omdat ik merkte dat dit in loondienst vaak ontbrak. Dankzij Mach10 kan ik intensiever en gerichter aan communicatievraagstukken werken en kan ik dat combineren met meer plezier en ruimte voor andere mensen en initiatieven. 

 

Wat kunt u van Mach10 verwachten?

Mach10 werkt niet volgens een vaste werkwijze, maar zoekt altijd naar de manier van werken die werkt. Door het stellen van de juiste vragen. En door vooral goed te luisteren. Dan leer je dat elke opdracht zijn eigen karakter heeft en elke onderneming, organisatie of initiatief zijn eigen dynamiek en context. Daarom gelooft Mach10 in een persoonlijke aanpak resulterend in producten en adviezen waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft. Of dat nu is in de vorm van een praktische richtlijn, een resultaatgericht product of een toepasbaar advies. Het zal altijd helder geformuleerd zijn. In klare taal. Bent u opzoek naar een communicatieadviesbureau dat u de nodige sores uit handen neemt? Mach10 verzorgt voor u het gehele traject, van advies tot uitwerking in kant en klare producten of diensten. Mach10 beschikt over een groot netwerk van professionals die indien nodig kunnen worden ingeschakeld. Wilt u liever gebruikmaken van uw eigen toeleveranciers? Geen enkel probleem. Mach10 is flexibel. En altijd gericht op het beste resultaat. Dát is wat u van Mach10 kunt verwachten.

 

 

Mach10 Communicatie gelooft dat goed georganiseerde en geïntegreerde communicatie zorgt dat elke onderneming groot of klein beter presteert